Garantie

Garantie voorwaarden en afhandeling

In het uitzonderlijke geval dat er aanspraak gemaakt moet worden op garantie zal getracht worden dit zo spoedig mogelijk te verzorgen.
Het betreffende artikel dient, samen met het aankoopbewijs te worden ingeleverd op het adres van aankoop. Bij het ontbreken van het bewijs van aankoop kan geen garantie worden verleend. Het artikel zal als reparatie in behandeling worden genomen.
Vergeet niet een duidelijke omschrijving van de storing bij te voegen. Dit versneld het afhandelingsproces. De verkoper zal de verder garantie afwikkeling verzorgen.

Reparaties van Spare Air producten kunnen bij elke willekeurige Spare Air dealer worden afgegeven. Bij reparaties wordt altijd vooraf een prijsopgave gedaan. In het geval van reparaties worden altijd onderzoekskosten gerekend. Bij de reparatie offerte zitten deze onderzoekskosten in de prijs verrekend. Bij gerepareerd retour worden deze apart aangerekend.

Het is niet mogelijk om garantieclaims of reparaties direct bij Sealife Benelux B.V. in te leveren.

 

Contact

Sealife Benelux B.V.
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: + 31 (0)10 59 103 88
Info@sealifebenelux.nl

 

Spare Air

Sealife Benelux B.V. is de exclusieve importeur en distributeur van Spare-Air artikelen voor Nederland, België en Luxemburg. 

nl_NLDutch