Testimonials

Spare Air is een geweldig product…

Eenmaal na de aanschaf van de Spare Air is iedereen heel enthousiast. Zo zegt iemand het volgende: “Als duiker heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld, wetende dat de Spare Air beschikbaar was, mocht ik of een van mijn duikvrienden extra lucht nodig hebben.”

Lees meer

Ik heb een leven gered met Spare Air…

“Dankzij de Spare Air heb ik het leven van een ander kunnen redden.” Het is niet alleen een redmiddel voor onder water, maar ook voor boven water. Lees hier hoe het levens van andere heeft kunnen redden.

Lees meer

Ik had nooit gedacht…

Wat was er gebeurd als er geen Spare Air in de buurt was geweest. Vele vinden het niet nodig om een Spare Air te hebben, maar ze hadden hem toch hard nodige die ene keer dat het mis ging. Lees hier die ervaringen.

Lees meer

Had ik maar een Spare Air…

Had ik maar, is vaak de gedachte die door je hoofd gaat als het die ene keer toch mis gaat. Gelukkig hadden deze mensen wel een Spare Air bij zich en konden ze zichzelf of andere helpen. Lees hier hun ervaringen.

Lees meer

Spare Air redde mijn leven…

Doordat deze (zeer ervaren) duikers de Spare Air bij zich droegen tijdens de duik dat het volledig mis had kunnen gaan, kunnen zij dit nog na vertellen. Lees deze adembenemende verhalen en kom erachter dat het jou ook zou kunnen redden.

Lees meer

Contact

Sealife Benelux B.V.
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: + 31 (0)10 59 103 88
Info@sealifebenelux.nl

 

Spare Air

Sealife Benelux B.V. is de exclusieve importeur en distributeur van Spare-Air artikelen voor Nederland, België en Luxemburg. 

nl_NLDutch